fbpx

KOM OP SKATEBOARD, BMX OF STUNTSTEP LES BIJ AREA 51!

Lessen

Reguliere les

Wil jij beginnen met skateboarden, BMX-en of stuntsteppen?

Kom dan vanaf eind 2020 op les bij Area 51!

Na onze grote verbouwing tot eind 2020
vinden de lessen plaats van dinsdag t/m vrijdag in vaste groepen op vaste tijdstippen en helpen onze leraren jou om steeds beter te worden. We houden de groepen klein zodat er voldoende persoonlijke aandacht is en proberen groepen in te delen op niveau. Je leert tijdens de wekelijkse lessen de basis van het skateboarden, BMX-en of stuntsteppen en hoe je op een veilige manier gebruik kan maken van de baan. Als je zelf geen skateboard, BMX, stuntstep en/of bescherming hebt, mag je deze kosteloos bij ons lenen als je op les komt. De rest van de dag waarop je les hebt mag je nog gebruik maken van het park.

De kosten bedragen € 70,00 voor een leskaart van 8 achtereenvolgende lessen in Area 51. In geval van incidentele evenementen of vakantieperiodes worden de lessen doorgeschoven. Wil je nog vaker komen rollen dan alleen je lesdag, dan is het abonnement om les te volgen en vrij te rollen iets voor jou! Voor € 100,- heb je 8 lessen en mag je altijd het park in om zelf te komen rollen gedurende deze periode van 8 weken.

Zodra wij weer open gaan zul je via onze website na het invullen van het contactformulier een email ontvangen en zullen we contact met je opnemen! voor vragen kun je natuurlijk ook een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


PRIVE LESHet is ook mogelijk om prive les te krijgen waarbij alle aandacht uitgaat naar jou en je specifiek geholpen kan worden met bepaalde vaardigheden.
Kosten per uur € 25,- (binnen openingstijden) / € 50,- (buiten openingstijden).
Ook voor prive les geldt dat zodra wij weer open zijn je 
na het invullen van het contactformulier een email ontvangt met verdere informatie.Onze
Filosofie

vaste groepen
vaste tijdstippen


kleine groepen


persoonlijke aandacht


veiligheid voorop

Area 51 Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief.


 Dansen    Urban sports    Urban Culture

Contactinfo

  • Stichting Area 51
  • Ketelhuisplein 18
  • 5617 AE Eindhoven, NL
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© Area 51 Eindhoven. Alle rechten voorbehouden