Dutch Design Week
This Future is Currently Unavailable

 

Area 51 is een uniek en uniek skatepark waar een aantal hoofdgebieden zullen worden omgetoverd tot inspirerende designshowcases, waardoor de perfecte speeltuin voor design ontstaat. De tentoonstellingen zijn geïnspireerd op Isola Design’s thema van dit jaar: This Future is Currently Unavailable

 

“This Future is Currently Unavailable”

 

Isola Design is op reis om te bewijzen dat design meer is dan alleen duurzaamheid; het is een krachtpatser voor het aanpakken van problemen uit de echte wereld. De kracht van gemeenschappen dient als leidraad voor ontwerpers, die experimenteren en samenwerken over alle vakgebieden en disciplines heen omarmen. Ze zoeken naar innovatieve oplossingen, terwijl ze bedenken dat design een collectieve impact moet hebben op zowel de planeet als de mensheid.

 

In het hart van het Isola Design-evenement zullen tijdens de tentoonstelling Disclosure-gesprekken paneldiscussies met professionals uit de industrie, netwerkmogelijkheden en verschillende evenementen en feesten plaatsvinden.

 

Bovendien zal het Area 51 café, op de eerste verdieping van het gebouw, de vergader- en gespreksruimte van Isola Design huisvesten. Ontwerper Ritsert Mans zal bestaande stoelen vervangen door zijn CBAR-stoelen, Shuffly plaatst hun Shuffleboard en als achtergrond voor de ruimte zal Moooi Carpets een kunstwandkleed op maat maken, ontworpen door Ivi van Keulen.

 

Naast de tentoonstellingen in Area 51 werkt Isola Design samen met The Social Hub, een hybride hotel waar het label Social zijn 10-jarig jubileum viert met hun installatie Too Big to Fix.

 

Bezoek www.isola.design voor het volledige programma.