fbpx

Area 51 
verhuur ruimtes

Verhuur

Zaal

Voorheen was dit een concertzaal maar helaas kunnen we hier niet meer onbeperkt geluid produceren. De zaal is 7,5 meter breed bij 20 meter lang met een eigen bar, scherm en beamer. Een extra geluidsinstallatie met draadloze microfoon is optioneel beschikbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Oude BMX kantine (begane grond)

De voormalige kantine van 040 BMX Park is helemaal leeggeruimd en is te bereiken via een eigen ingang op de begane grond. De ruimte is 7,5 meter breed en 22 meter lang en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden.

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voormalige Philips omkleedkelder

Voorheen werden er in Area 51 door Philips gereedschappen gemaakt waarbij de arbeiders zich omkleedden in de kelder. Deze unieke ruimte is nog in originele staat en momenteel in ontwikkeling voor verschillende activiteiten in de nabije toekomst. 
 

Area 51 Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door je te abonneren op onze nieuwsbrief.


 Dansen    Urban sports    Urban Culture

Contactinfo

  • Stichting Area 51
  • Ketelhuisplein 18
  • 5617 AE Eindhoven, NL
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© Area 51 Eindhoven. Alle rechten voorbehouden